Zákon o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody s komentárom - Varga, Miloslav
Úplné znenie zákona NR SR č. 264/1999 Z.z. o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Značky zhody. Zásadné zmeny oproti predošlému zákonu o štátnom skúšobníctve. Dôležité časti zákona z hľadiska výrobcu a dovozcu. Nariadenia vlády SR, ktorými sa ustanovujú podrobnosti o technických požiadavkách. Návrh opatrení o postupoch posudzovania zhody a o vyhlásení o zhode. Vzory a prílohy k zákonu č. 264/1999 Z.z.