Novela vyhlášky o majetku, ktorý sa neuvádza v majetkovom priznaní - Chrenková, Slávka
S účinnosťou od 1. januára 2000 sa mení vyhláškou č. 362/1999 Z.z. vyhláška č. 102/1993 Z.z. o majetku, ktorý sa neuvádza v majetkovom priznaní. Postup pri uvádzaní majetku podľa novelizovanej vyhlášky, ktorou sa mení okruh majetku, ktorý sa neuvádza v majetkovom priznaní a jeho výška.