Zdaňovanie príjmov z duševného vlastníctva po 1.1.2000 - Kontšeková, Zuzana
Príjmy, ktoré fyzické osoby dosiahli z použitia alebo poskytnutia práv z priemyselného alebo iného duševného vlastníctva sú zaradené medzi príjmy z inej samostatnej zárobkovej činnosti. Podľa zákona č. 366/1999 Z.z.o daniach z príjmov sú dosiahnuté príjmy viazané na podmienku poskytnutia alebo použitia práv. Základ dane. Uplatňovanie výdavkov. Zdaňovanie príjmov z duševného vlastníctva po 1.1.2000.