Paušálna daň Áno či Nie? - Salanciová, Darina
Vymedzenie podmienok, ktoré musí podnikateľ splniť, ak má záujem o uplatnenie paušálnej dane. Podmienky vzťahujúce sa na daňovníkov, ktorí podnikali v predchádzajúcom kalendárnom období. Určenie paušálnej dane u daňovníkov, ktorí začnú podnikať v r. 2000. Úľavy na dani.Sankcie pri porušení podmienok čerpania úľavy na paušálnej dani.