HDP Izraela stúpol v poslednom štvrťroku 1999 o 4,7 percenta - Mareček, Ján
Náhle oživenie izraelského hospodárstva v roku 1999. Vzrast hrubého domáceho produktu, exportu, produkcie a spotreby. Ďalšie ekonomické ukazovatele Izraela. Graf vývoja izraelského HDP počas roka 1999.