Afrika - problém zadlženosti - Boháč, Radomír
Príčiny prehlbujúcej sa zadlženosti afrických krajín. Možnosti a limity riešenia problému zadlženosti. Komplexný pohľad na reálnu ekonomickú situáciu vo vybraných afrických krajinách. Koncept riešenia zadlženosti z pohľadu afrických krajín.