Accounting in the formerly centrally planed economies and comparison of the Slovak accounting legislation and the Fourth directive of the European Union - Komorník, Pavol
Zmena systému účtovníctva a s tým súvisiaca legislatíva v reformujúcich sa krajinách strednej a východnej Európy. Účtovná legislatíva v Slovenskej republike, vývoj a porovnanie so Štvrtou direktívou Európskej únie.