Manažerské účetnictví - Fibírová, Jana
Budovanie systému účtovných informácií pre vnútropodnikové riadenie a rozhodovanie. Kalkulačno-výkonové účtovníctvo. Zodpovednostné účtovníctvo. Základné pojmy nákladového účtovníctva - výkon a stredisko. Kritériá merania rozsahu činnosti strediska.