Etika, nezávislost a odpovědnost auditora - Müllerová, Libuše
Filozofické vymedzenie pojmu etika. Spôsoby regulácie etiky. Etický kódex firiem. Etika podnikania v Českej republike. Etika auditorskej profesie. Etický kódex Komory auditorov Českej republiky.