Blackův-Scholesův model oceňování opcí - Slačálek, Jiří
Blackov-Scholesov model predstavuje najznámejšiu aplikáciu stochastického počtu v teórii financií. Základné princípy a dôležitosť arbitrážneho prístupu k oceňovaniu aktív. Praktický návod, ako oceňovať finančné opcie.