Správa obchodných spoločností v tranzitívnych krajinách - úvod - Marcinčin, Anton
Dôležitosť správy obchodných spoločností. Úloha vlastníctva v správe obchodných spoločností. Mechanizmy správy. Význam pre tranzitívne ekonomiky. Princípy správy obchodných spoločností OECD.