Daň z príjmov právnických osôb - Pastierik, Vladimír
Právna úprava daňového priznania za rok 1999. Na príklade demonštrovaný postup daňového priznania dane z príjmov právnickej osoby. V príklade sú použité a vyplnené len vybrané prípady, ktoré sa podľa skúseností z praxe vyskytujú relatívne najčastejšie. V texte je uvedená obsahová charakteristika jednotlivých riadkov daňového priznania. Vzor vyplneného daňového priznania.