Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb - Kontšeková, Zuzana
Ilustračný prípad daňového priznania fyzickej osoby podnikajúcej na základe živnostenského oprávnenia. Obsahová charakteristika prípadu. Vzor vyplneného daňového priznania za rok 1999.