Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov za rok 1999 - Kontšeková, Zuzana
Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Povinnosti zamestnancov. Povinnosti zamestnávateľov. Prehľad povinností poberateľa príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov za rok 1999. Spôsob vykonania ročného zúčtovania preddavkov na daň zo závislej činnosti a funkčných požitkov za rok 1999. Vzory formulárov.