Preddavky na daň z príjmov právnických osôb na rok 2000
Novelizácia právnych predpisov upravujúcich platenie preddavkov na daň z príjmov právnických osôb na rok 2000. Platenie preddavkov podľa dane za predchádzajúce zdaňovacie obdobie. Platenie preddavkov podľa predpokladanej dane. Praktické príklady. Vysvetlenie základných pojmov.