Možnosti uplatnenia binárneho systému vysokoškolského vzdelávania v Slovenskej republike - Plavčan, Peter
Uvedenie základných dôvodov pre diverzifikáciu slovenskej vysokoškolskej sústavy. Odporúčania expertov OECD. Postdikcia udalostí v 90. rokoch v oblasti rozvoja binárnej sústavy vysokoškolského vzdelávania v SR. Medzinárodné porovnanie v oblasti inštitucionálno-organizačnej diverzifikácie vysokého školstva.