Slovenskí obuvníci sa dostávajú z útlmu - Apolen, Peter
Nepriaznivý vývoj slovenského obuvníckeho priemyslu v posledných desiatich rokoch. Hospodárske výsledky r. 1999 poukazujú na zvrat nepriaznivého trendu. Po revolúcii veľké obuvnícke kolosy stratili odbytiská. Potreba hľadať nové trhy, zmeniť výrobný program, nadviazať nové obchodné kontakty. Zamestnanosť v obuvníckom priemysle. Tržby obuvníckeho a kožiarskeho priemyslu.