Banky sa začínajú aktívnejšie zaujímať o požičiavanie podnikom - Suďa, Pavol
Situácia na peňažnom trhu SR. Výška úrokových sadzieb. Priemerné úročenie čerpaných úverov v súkromnom sektore. Zužovanie rozdielu medzi úročením vkladov a úverov. Úveroví pracovníci sa začínajú častejšie kontaktovať s niektorými podnikateľskými subjektami. Vývoj úrokových sadzieb na slovenskom peňažnom trhu. Priemerné úrokové sadzby v SR.