Zlepší sa pozícia veriteľov? - Vechter, Juraj
Vymedzenie pojmu konkurz, jeho história a legislatíva. Pojmy používané v konkurznom konaní. Situácia vo vybavovaní konkurzov na Slovensku. Konkurz a tunelovanie.