Globalizace obchodu - Jindra, Jiří
Charakteristika a vývojové trendy globalizácie obchodu vo svete s hlavným dôrazom na Európu. Zákonitosti vývoja a základné rysy globalizácie. Vzťah globalizácie obchodu k zákazníkovi.