Ukrajina potrebuje reštrukturalizovať zahraničný dlh, ktorý presahuje polovicu národného dôchodku - Hirman, Karel
Ukrajina sa snaží reštrukturalizáciou odstrániť svoju zahraničnú zadlženosť. Reštrukturalizácia dlhov na euroobligácie. Výška zahraničného dlhu presahuje polovicu národného dôchodku. Dohody s Medzinárodným menovým fondom (MMF) o obnovení úverového programu. Rozpočtové reštrikcie. Nevyhnutný rast HDP. Prognózy hospodárskeho vývoja Ukrajiny.