International comparison of corporate governance and keiretsu structures: the case of the Slovak Republic, the Czech Republic and Japan in mid-90s - Brzica, Daneš
Komparatívna analýza správy korporácie a organizačných štruktúr veľkých podnikových zoskupení v Japonsku, v ČR a v SR. Identifikácia rozdielnych a podobných čŕt správy korporácie a organizačných štruktúr. Japonský model ako základný kontrolný model. Porovnanie priemyselných zospupení v SR a ČR s japonskými keiretsu.