Zkušenosti držitele ceny České republiky za jakost 1998 - Příbramský, Vladimír
Riadenie zamestnancov - základná podmienka pre obchodný úspech firmy. Personálna politika podniku. Nábor pracovníkov. Integrácia nových pracovníkov. Osobnostný rozvoj zamestnancov. Zabezpečovanie angažovanosti a podpora inniciatívy pracovníkov. Spokojnosť pracovníkov v organizácii. Metóda získavania spätných informácií o manažmente podniku tzv. Upwards Feedback.