Zkušenosti držitele ceny České republiky za jakost 1998 - Příbramský, Vladimír
Spoločnosť Hewlett-Packard (HP) si stanovila rast príjmov ako kľúčový ukazovateľ výkonnosti firmy. Cena akcií stále stúpa. Ekonomické výsledky spoločnosti. Finančné ukazovatele výkonnosti organizácie. Výsledky HP vo vzťahu k ďalším ukazovateľom výkonov organizácie.