Franšízink jako perspektivní forma kooperace - Turnerová, Lenka
Vymedzenie pojmu franchising a franchisingova zmluva. Význam a prednosti franchisingu. História vzniku franchisingových systémov. Postavenie partnerov. Rozvoj franchisingu v Európe. Prehľad franchisingových firiem zo zahraničia v Českej republike.