EVA pro oceňování - Kislingerová, Eva
Použitie ukazovateľa EVA pre oceňovanie podniku má význam pri naplňovaní primárného cieľa úspešnosti podniku - rastu Shareholer value (hodnoty pre akcionára). Podstata modelu a stanovenie vstupných parametrov. Praktický príklad pre výpočet EVA.