Univerzitha v Bathu specifiky institucionálního rozvoje přední britské vysoké školy - Závada, Jiří
Vyjadrenie niektorých charakteristík inštitucionálneho usporiadania vysokých škôl Spojeného kráľovstva. Rozbory špecifických výhod a predností Univerzity Bath. Perspektívne zameranie. Inovatívna organizácia univerzity. Materiálny rozvoj univerzity. Postavenie knižnice v rámci univerzity. Skĺbenie výučby a výskumu.