Uplatnenie absolventov STU Bratislava v praxi - Koláriková, Helena
Prezentácia časti výsledkov výskumu uplatnenia absolventov jednotlivých fakúlt Slovenskej technickej univerzity v Bratislave (STU) v praxi a ich spätné hodnotenie štúdia na absolvovanej fakulte STU. Výsledky výskumu a ich analýza.