Internacionalizace vysokých škol role pracovníka zahraničního odboru - Healey, Robin
České vysoké školy v období internacionalizácie vzdelávania a výskumu. Význam a dvojaká rola pracovníka zahraničného oddelenia - špecialista Senior International Officer. Požiadavky na osobu vedúceho pracovníka zahraničného oddelenia. Zjednocovanie študijných programov. Demokratickosť vysokej školy. Internacionalizácia vzdelávania a výskumu.