Distanční vzdělávání optikou současné Evropy - Lojda, Jan
Výhody a nevýhody dištančného vzdelávania ako plnohodnotnej alternatívnej formy vzdelávania. Zmeny vo vnímaní dištančného vzdelávania v priebehu posledných desiatich rokov. Dôsledky ICT na podobu dištančného vzdelávania.