Program Socrates/Erasmus na našich vysokých školách (1997-1999) - Cerhová, Ivana
Podpora vysokých škôl v ČR v rámci programu Erasmus v rokoch 1997-1999. Obsah programu Erasmus. Finančná podpora univerzitám k posilneniu európskej dimenzie a spolupráci na vysokých školách. Granty na podporu študentských mobilít. Aktivity programu Erasmus na českých univerzitách. Finančná podpora.