Marketing of nonprofit organizations - Čihovská, Viera
Nevyhnutnosť aplikácie marketingu a jeho nástrojov na činnosť neziskových organizácií. Realizácia marketingu v neziskových organizáciách. Metódy, nástroje a prostriedky marketingu.