Verejný sektor a vzdelávanie - Táncošová, Judita
Vzdelávanie ako oblasť verejného sektora. Funkcie verejného sektora a vzdelávanie. Subjekty verejného sektora a zabezpečovanie vzdelávania. Výdavky verejného sektora a vzdelávanie.