Laureáti Nobelovej ceny za ekonómiu - Dolgošová, Jana
Stručný historický pohľad na udeľovanie Nobelovej ceny. Chronologický prehľad nositeľov Nobelovej ceny za ekonómiu, ako aj oblasti výskumu v ktorej pôsobili.