FIGARO vstupuje do detského segmentu - Kapšová, Renata
Spoločnosť Jacobs Suchard Figaro, a.s. prichádza na trh s niekoľkými významnými novinkami na trhu čokoládových produktov. Spolupráca spoločnosti Figaro s reklamnými agentúrami. Vstup do detského segmentu. Plánovaná marketingová podpora nových produktov.