Ochrana osobnosti IV. - Vozár, Jozef
Dokončenie príspevkov k problematike osobnostných práv s poukázaním na niektoré špecifické prípady, ktoré sa stali v reklamnej praxi. Použitie zvukových záznamov na komerčné účely. Použitie hlasu známych osobností. Právna úprava osobnostných práv v Občianskom zákonníku.