Ako vyplniť daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1999 - Faiglová, Svetlana
Daňovník dane z príjmov fyzických osôb (FO). Predmet dane. Príjmy oslobodené od dane. Základ dane. Možnosť vykázať stratu. Možnosť uplatnenia zníženia základu dane podľa & 41 ods. 16. Osoby, ktoré podávajú priznanie k dani z príjmov FO. Osoby platiace preddavky na daň. Súčasť daňového priznania k dani z príjmov FO. Podanie daňového priznania. Problém paušálnej dane za rok 1999. Praktický príklad vyplnenia daňového priznania k dani z príjmov FO za rok 1999.