Na tému: kto sme - Rosová, Tatiana
Sociologický prieskum cieľových skupín, konzumentov. Spojenie možnosti sociologických výskumných techník s psychologickými nástrojmi na identifikáciu typu osobnosti. Schéma popisu osobnosti spotrebiteľa. Typy temperamentov. Testovanie respondentov.