Nielen zlákať k nákupu
Možnosti využitia ozdobných plechových obalov. Výrobou ozdobných plechových obalov sa zaoberá spoločnosť Obal-Vogel and Noot, a.s. Nové mesto nad Váhom. Obchodné aktivity spoločnosti. Uplatnenie plechových obalov v potravinárstve, kozmetike, darčekových predmetoch najrozličnejšieho druhu.