Reklamný trh 1999 stagnoval - Hapák, Pavel
Analýza reklamného trhu na Slovensku v roku 1999. Stagnácia reklamného trhu. Vývoj hlavných ukazovateľov reklamného trhu na Slovensku 1998-1999. Prognóza vývoja reklamného trhu do r. 2003. Reklama v r. 2000. Metodika hodnotenia veľkosti reklamného trhu.