Reklama na cestách - Vozár, Jozef
Právne úpravy reklamy v slovenskej legislatíve. Posledná novela cestného zákona vymedzuje umiestenie nosičov reklamy na diaľniciach. Komentár k reštriktívnym zákonným úpravám umiestňovania reklamy.