Lisý, J.: Výkonnosť ekonomiky a ekonomický rast. Bratislava, IURA Edition 1999, 106 s. - Melišová, Mária
Recenzia na monografiu Lisý, J.: Výkonnosť ekonomiky a ekonomický rast. V 9 kapitolách autor rozoberá problematiku merania výkonnosti ekonomiky a ekonomického rastu, vzájomné vzťahy medzi infláciou, nezamestnanosťou a ekonomickým rastom, ako i keynesovský pohľad na dane a daňovú politiku.