Etika v ekonomickom prostredí - Uramová, Mária
Informácia z konferencie konanej v dňoch 16-17.9. 1999, zabezpečovanej Katedrou ekonómie Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Priebeh rokovania a prehľad jednotlivých vystúpení.