Stratégia slovenských podnikov pri vstupe do Európskej únie - Grznár, Miroslav
Fakulta podnikového manažmentu EU v Bratislave zorganizovala dňa 13. decembra 1999 v zariadení SAV v Smoleniciach medzinárodnú vedeckú konferenciu pod názvom Stratégia podnikov pri vstupe do EÚ. Cieľom konferencie bola výmena teoretických a praktických poznatkov o príprave podnikov v ČR, Poľsku a SR na vstup do európskych štruktúr z aspektov výkonnosti, produktivity, konkurenčnej schopnosti a úloh manažmentu pre úspešné zvládnutie vstupu na európske trhy.