Kvantitatívne metódy v ekonómii a podnikaní - Goga, Marián
V dňoch 4. a 5. novembra 1999 sa na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave konala 6. medzinárodná vedecká konferencia na tému Kvantitatívne metódy v ekonómii a podnikaní. Cieľom konferencie bola prezentácia výsledkov vedecko-výskumnej činnosti z oblasti aplikácie kvantitatívnych metód v procesoch ekonomickej transformácie krajín CEFTA.