Stejné úmysly, různé strategie - Hájek, Tomáš
Charakteristika privátnych (maloobchodných) značiek, ich vznik a použitie. Obchodné firmy v ČR, používajúce vlastné značky. Vzťah medzi kvalitou a nízkou cenou maloobchodných značiek. Prehľad vlastných značiek vyrábaných pre konkrétnych obchodníkov v ČR.