Hry s DPH po slovensky
Dopad zvýšenia dane z pridanej hodnoty na spotrebiteľov. Znižujúca sa konečná spotreba domácností. Potenciálne negatívne dôsledky takéhoto zvýšenia dolnej sadzby DPH na ekonomiku i obyvateľov.