Účtovanie nákladov na výskum a vývoj - Baštincová, Anna
Medzinárodný účtovný štandard (IAS) 9 - Náklady na výskum a vývoj. Charakteristika a obsah IAS 9. Odpisovanie aktivovaných nákladov na vývoj. Slovenská právna úprava. Porovnanie IAS 9 a slovenskej právnej úpravy. Účtovanie aktivovaných nákladov na vývoj.