Vývoz do Jihoafrické republiky - Straka, Miloš
História obchodného partnerstva Českej a Juhoafrickej republiky. Vývoz ČR do JAR a jeho perspektívy. Tabuľka tovarov vyvážaných do Juhoafrickej republiky.