Obchodní jednání a národní zvyklosti: Japonsko - Zamykalová, Miroslava
Charakteristika obchodných jednaní s japoncami. Japonský protokol a etiketa v obchodných jednaniach. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky a správanie medzi ľuďmi. Základné aspekty náboženského života v Japonsku.